Snel, duurzaam en betaalbaar door de stad. Babboe Pro vrachtfietsen zijn het ideale transportmiddel voor snel en duurzaam vervoer van goederen door de stad. Alle Babboe Pro vrachtfietsen zijn verkrijgbaar met een krachtige elektrische ondersteuning. De transportbak leent zich natuurlijk ook goed voor reclame bestikkering. De Babboe Pro vrachtfietsen zijn ook zakelijk te leasen.

Contact

Wil je direct contact met Babboe Pro om eens verder te praten over de mogelijkheden die we bieden bij de aanschaf van een of meerdere vrachtfietsen? Vul dan het formulier in en laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen >

Zakelijke vrachtfiets testen

Wil je een Babboe Pro vrachtfietsen testen? Of wil je proberen hoe jouw spullen passen in een van onze Babboe Pro vrachtfietsen? Plan dan zo snel mogelijk een proefrit. De Babboe Pro range bestaat uit verschillende modellen, beschikbaar in diverse uitvoeringen

De vrachtfiets als slimme vorm van vrachtvervoer

Lang geleden werd de vrachtfiets al gebruikt voor het vervoeren van goederen. Dit waren traditioneel vormgegeven fietsen met een grote, open, houten bak. Je kon veel meenemen maar met de opkomst van de auto en de bestelbus is de traditionele vrachtfiets steeds meer uit het straatbeeld verdwenen. Nu worden steden steeds voller, het milieu wordt meer belast en goederen kunnen minder efficiënt bezorgd worden. Daarnaast neemt het online bestellen van goederen, diensten en voedingsmiddelen steeds verder toe. Door een toenemend aantal bestelbussen dreigen steden dicht te slibben. Daarom moeten ondernemers en overheden op zoekn naar een alternatief en duurzaam vervoersmiddel. Door deze ontwikkelingen is de vrachtfiets, in moderne vorm, weer verschenen in het straatbeeld. Een praktisch en duurzaam zakelijk vervoersmiddel voor het transporteren van goederen en leveren van diensten in een drukke stad. Bijkomend voordeel is dat chauffeurs geen rijbewijs nodig hebben en er altijd voldoende parkeermogelijkheden zijn.

Elektrische vrachtfiets voor groot volume

De Babboe Bike en de Babboe Trike vrachtfietsen zijn beschikbaar als normale vrachtfiets en met elektrische ondersteuning. De Babboe Trike XL is door het grote volume dat je erin kunt vervoeren standaard voorzien van een krachtige middenmotor.

Gebruik je de cargobike puur als reclamemiddel dan is elektrische ondersteuning wellicht niet nodig. Vervoer je elke dag 50 kilo aan goederen en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kun je kiezen voor de elektrische vrachtfietsen met trapondersteuning. Wil je nog soepeler wegfietsen bij een stoplicht of moet je regelmatig een heuvel op? Kies dan voor een cargobike met middenmotor, die je extra kracht geeft met een volle bak! Bij een zakelijke vrachtfiets met een middenmotor heb je de keuze tussen een 400 en 500 Wh accu. Welke variant het beste bij je past, hangt af van de afstand die je elke dag moet afleggen.

Welke vrachtfiets past bij jou?

Kies je voor de Cargo Trike, de Cargo Bike of toch het volume van de Cargo Trike XL? Voor elke gebruiker hebben we een vrachtfiets ontworpen. Wil jij als bakker broodjes bezorgen in het dorp, als bloemist boeketten rondbrengen in de stad of als apotheker medicijnen vervoeren in de buurt? Een elektrische vrachtfiets is geschikt voor elke ondernemer. De keuze voor het type vrachtfiets laat je afhangen van een aantal factoren: wat is het gewicht en volume dat elke dag mee moet, hoe frequent ga ik de vrachtfiets gebruiken, wil ik elektrische ondersteuning en welk budget heb ik beschikbaar.

De Cargo Trike is geschikt als je lichte goederen vervoert en de vrachtfiets niet elke dag gebruikt. De Cargo Bike is door haar smalle vormen erg geschikt voor het snel vervoeren van een kleinere lading in de stad. Voor meer comfort is de Cargo Bike ook met elektrische ondersteuning de juiste keuze . Vervoer je erg zware spullen? Kies dan voor de Cargo Bike met middenmotor voor extra ondersteuning. De Cargo Trike XL is ontworpen voor dagelijkse, lange routes, met veel start-stops. Je stapt makkelijk op en af en kunt door het grote volume van de bak veel goederen meenemen. Deze vrachtfiets is alleen verkrijgbaar met middenmotor en 500 Wh accu. Al onze vrachtfietsen hebben passende accessoires zodat deze nog beter aansluiten op jouw gebruik. Zo hebben we verschillende opties beschikbaar voor het inrichten van de bak op de vrachtfiets, kun je kiezen voor een bagagedrager voor een extra tas of een telefoonhouder aan je stuur zodat je altijd de weg weet! Service en onderhoud van de vrachtfietsen gebeurt door onze eigen Babboe Pro monteurs, die bij jou aan huis of op het bedrijf komen. Alle vrachtfietsen worden gratis geleverd.