Het bakfiets kettingslot is beschikbaar in een korte uitvoering (100 cm) en een extra lange uitvoering (180 cm). Dit kettingslot past altijd en is dus ideaal voor je bakfiets! Het kettingslot wordt met twee symmetrische sleutels geleverd. Hierdoor maakt het niet uit welke zijde van de sleutel je in het kettingslot steekt.

Bij dit extra sterke kettingslot voor de bakfiets lopen de schakels door tot in de sluiting. De schakels hebben een diameter van 9,5mm. De kwalitatief hoogwaardige ketting is uitermate geschikt voor extra beveiliging van jouw bakfiets. De laatste schakel van de ketting wordt gefixeerd in het slothuis door een zogenaamde ‘deadbolt’-sluiting voor een extra stevige verbinding.

De rubberen grepen aan het slothuis zorgen voor extra grip. De sterke polyester hoes voorkomt beschadigingen. Het kettingslot heeft een beveiligingsniveau van 14. Het kettingslot heeft het ART-2 keurmerk en voldoet hiermee aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten.

General

Brand AXA
Category Safety
Suitable for cargo bike variant Big, Big-E, City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E, Curve Mountain, Mini, Mini-E, Mini Mountain, Carve-E, Carve Mountain, Dog, Dog-E, Max-E, Slim Mountain, Pro Bike, Pro Bike-E, Pro Bike Midmotor, Pro Trike, Pro Trike-E, Pro Trike XL Midmotor, Pro Bike Flightcase, Pro Bike Flightcase-E, Pro Bike Flightcase Midmotor, Go, Go-E, Go Mountain, Flow-E, Flow Mountain
Including Spare key
Material Steel
Guarantee 6 months

Safety

Lock brand AXA
ART ring lock certification Yes
Please accept marketing-cookies to watch this video.
AXA kettingslot Linq
AXA kettingslot Linq
As low as 38.84 38.84
Go to cart